Zeefdruk is een veelzijdige en makkelijk te leren druktechniek. Door een geprepareerde zeef kun je inkt op allerlei materialen afdrukken. Posters, kaarten, T-shirts en ander textiel druk je dus gewoon zelf. Van het eerste idee tot het tastbare eindwerk kun je in de printstudio van Kapitaal maken.

Wil je zelf zeefdrukken? Na het volgen van een basisworkshop kun je hier zelfstandig of begeleid aan de slag met experimenten of eigen print producties. De studio van Kapitaal is iedere donderdag vrijdag en zaterdag geopend. Hieronder kun je een zeefdruktafel voor een halve- of hele dag reserveren. Er staan zeefdrukramen en rakels in verschillende formaten voor je klaar.

De inkten bij Kapitaal zijn waterbasis only! Sterker nog, het gebruik van inkt op basis van oplosmiddelen is in onze studio niet toegestaan. Inkten, emulsies, papier en andere benodigdheden zijn bij Kapitaal te koop, maar neem gerust eigen papier mee.

Binnenkort kun je ook je eigen stoffen aan de meter komen drukken!


Reserveer hier een plek voor een halve of hele dag en kies de juiste tafel. Let op! Je reservering is pas bevestigd na een bevestigingsmail van Kapitaal.

– 2 tafels voor werk van max. 50 x 70 cm
– 1 tafel voor werk van max. 70 x 100 cm
– 1 textiel carrousel voor max. 3 kleuren

PRIJZEN

Huur werkplaats
Halve dag: 25 euro
Hele dag: 45 euro

Huur werkplaats studenten
Halve dag: 15 euro
Hele dag: 27,50 euro

De studentenkorting is geldig op vertoon van je studentenpas.

RESERVEER